In het kort

Beste lezer,

Helaas zijn wij om persoonlijke redenen gestopt met onze zorgboerderij.

Voor het vinden van een voor u geschikte zorgboerderij verwijzen wij u naar de site van de Federatie Landbouw en zorg; te weten Federatie Landbouw en Zorg (zorgboeren.nl)
De VZO voor zorgboerderijen in Overijssel: Vereniging Zorgboeren Overijssel
De VZOG voor zorgboerderijen in Oost Gelderland: Vereniging Zorgboeren Oost-Gelderland

Met vriendelijke groet, Marjolein en Ger Busser

 

Binnenkort zal deze site niet meer beschikbaar zijn

 


Zorgboerderij Het Haaksbergerveen

Zorgboerderij Het Haaksbergerveen is een kleine boerderij nabij het prachtige natuurgebied Het Haaksbergerveen. Zij ligt vier kilometer van Haaksbergen, en twee kilometer van Rekken. Iets verderop aan de landweg ligt een parkeerplaats, van waar enkele wandelroutes starten door het mooie veengebied. Het is een afwisselend gebied, veen en bossen, weilanden, beekjes en moerassen.
De boerderij straalt rust en geborgenheid uit. In het weiland loopt kleinvee zoals dwerggeitjes, schapen, ezels, kippen en konijnen en twee poezen.
We respecteren de natuur en verbouwen onze groentes en fruit biologisch: een boomgaard met hoogstamfruit, bessenstruiken en ander zacht fruit. En wil je een mooi natuurlijk boeket, zonder gif tot bloei gebracht? Dat kan: pluk zelf de bloemen die je het meeste aanspreken en stel een mooi boeket samen!
Wij genieten enorm van deze plek, en willen dat graag met anderen delen. We ervaren de rust en de genezing die van deze plek uitgaat, we zijn een klein onderdeel van het grote geheel. Met plezier volgen we het ritme van de natuur, ieder seizoen heeft z’n eigen charme.

 

 

Zie bij het kopje "Nieuws" voor het laatste coronanieuwsHidden
Klik op de kaart om een route te plannen vanaf het geselecteerde punt of plan vanaf adres: