Hoe werken wij

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om te kijken of wij en onze zorgboerderij iets voor u kunnen betekenen beginnen wij met een vrijblijvende kennismaking. Wij geven een rondleiding over de boerderij, zodat u kunt zien of de omgeving u aanspreekt. Verder inventariseren wij globaal wat uw wensen en mogelijke doelen ten aanzien van uw kind zijn. Wanneer u deze kennismaking positief hebt ervaren, kunt u zich aanmelden voor een intake.

Intake

Tijdens het intakegesprek gaan wij uitgebreid in op wat u wilt en wat de mogelijkheden van uw kind zijn. Waar wij rekening mee moeten houden, hoe wij met elkaar omgaan, enz. Ook spreken wij af op welke dagen uw kind komt. (de frequentie wordt vaak toegewezen door uw gemeente)

Dagopvang 

Bij dagopvang ligt de nadruk op het vrijwillige aspect, binnen de mogelijkheden van uw kind. Zie “wat bieden wij”.

Evaluatie

Jaarlijks zullen wij met u als ouder van uw kind evalueren hoe het gaat. Dit om waar nodig tot een nog betere afstemming te komen ten opzichte van uw wensen en onze mogelijkheden.

Kwaliteitskeurmerk

In september 2012 hebben wij het keurmerk “kwaliteit laat je zien” behaald. In september 2015 en 2018 is deze, na een audit, verlengd voor weer een periode van 3 jaar.

Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen

Financiering

De zorgboerderij is zelfstandig. We leveren zorg als hoofdaanbieder middels een contract met de ons omringende Gemeenten in de Achterhoek en Twente. 

Landelijke klachtencommissie landbouw en zorg

Als zorgboerderij hebben we een klachtenprocedure. Hiervoor zijn we aangesloten bij de landelijke klachtencommissie landbouw en zorg.

 

Ger is als verpleegkundige ingeschreven bij het BIG-register

BIG-registratie:
Naam: G.A. Busser
Beroep: GGZ Verpleegkundige
BIG-nummer: 19000346630Hidden
Klik op de kaart om een route te plannen vanaf het geselecteerde punt of plan vanaf adres: